Zauvek se rešite neprijatnog mirisa znoja mešanjem ova 3 sastojka!

Zauvek se rešite neprijatnog mirisa znoja mešanjem ova 3 sastojka!

Složićete se da komercijalni dezodoransi ne ispunjavaju uvek naša očekivanja. Štaviše, antiperspiranti sadrže supstancu koja začepljuje znojne žlezde, narušavajući njihovo normalno funkcionisanje. Ali ovaj kozmetički proizvod je nezamenljiv u savremenom svetu.

Dnevni Magazin je pronao za vas odličan recept za prirodni dezodorans. Pripremivši ovo, više ne želite da se vraćate na kupljena sredstva. Čak ni ne ostavlja mrlje na odeći!

PRIRODNI DEZODORANS

  • 25 g sode
  • 15 g kukuruznog skroba
  • 30 g kokosovog ulja
  • esencijalna ulja

PRIPREMA

  1. Prvo pomešajte sodu bikarbonu i skrob. Soda bikarbona se odavno smatra najboljim lekom za miris znoja jer stvara alkalno okruženje koje ubija bakterije. Skrob brzo upija vlagu, tako da će vam pazuh uvek biti suv.
  2. Dodajte kokosovo ulje. Topi se na 24 stepena, pa će se dezodorans kada se nanese na kožu lagano rastopiti i dobro kliziti.
  3. Takođe možete dodati nekoliko kapi svog omiljenog esencijalnog ulja. Samo zapamtite da ćete ovaj miris osećati ceo dan, pa odaberite sebi prijatan miris.
  4. Stavite rezultujuću masu u posudu za dezodorans, dobro utapkajte. Čuvajte ovaj proizvod u frižideru.

Dezodorans ručne izrade je bezopasan i ne remeti prirodne procese u telu. Naravno, treba se naviknuti, ali rezultat će vas prijatno iznenaditi. Ako se pravilno koristi, ovaj dezodorans je veoma ekonomičan i možete odmah da testirate njegovu efikasnost!

Podelite ove korisne informacije sa prijateljima, oni će vam biti zahvalni!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE