“Zlatne vežbe” – japanskog lekara koje će postati spas za vašu kičmu

“Zlatne vežbe” – japanskog lekara koje će postati spas za vašu kičmu

Pravilno držanje tela je garancija zdravlja“, rekao je poznati japanski iscelitelj Katsuzo Nishi. Verovao je da čovek može sam da se izleči, znajući nekoliko jednostavnih metoda lečenja. Iz ličnog iskustva, Katsuzo je sastavio 6 saveta koji su ušli u istoriju pod nazivom „Zlatna pravila zdravlja“.

Vellness sistem Nishi stekao je široku popularnost zbog svoje jednostavnosti i duboke orijentalne mudrosti. Stoga, nakon što se uverite u efikasnost ove prakse, „Dnevni Magazin“ savetuje i vama da malo vežbate!

ZLATNA PRAVILA KATSUZO NISHI

 1. Tvrdi krevet
  Ljubitelji mekog kreveta biće ljuti, ali morate spavati na tvrdom. Sam iscelitelj kaže: „Za održavanje navike savršenog držanja tela nema boljeg načina od stalnog ispravljanja poremećaja koji se javljaju u kičmenom stubu spavanjem na čvrstom, ravnomernom krevetu. Ako ljubitelj spavanja u mekom krevetu dopusti da mu se živci atrofiraju i parališu na ovaj način, bolesti će mu doći bez poziva “.
 2. Tvrdi jastuk ili valjak
  Bez mekog kreveta, bez mekog jastuka... Probajte! Zapravo, sve nije tako teško - radi zdravlja možete se naviknuti. Činjenica je da će, ako spavamo na čvrstom jastuku, naši vratni pršljenovi biti smešteni u svom prirodnom položaju. U suprotnom će se zakopčati, što će dovesti do bolova u vratu i leđima. Japanci bi takođe dodali: „Kriv vrat je znak kratkog života“.
 3. Vežba "Zlatna ribica"
  Vežba ispravlja zakrivljenost kičme i time ublažava prekomerno naprezanje kičmenih živaca. Pored toga, normalizuje cirkulaciju krvi, blagotvorno deluje na rad srca i, uopšte, stabilizuje rad glavnih sistema tela.
 4. Vežba za kapilare
  A kapilare treba čuvati! Zdravstveni sistem Niche ima posebnu vibracionu gimnastiku za udove. Pogledajte kako možete poboljšati cirkulaciju u telu.
 5. Vežba "Zatvaranje dlanova i stopala"
  Koordinira mišiće, krvne sudove, živce u abdomenu, preponama i butinama. Ova vežba se preporučuje budućim majkama, jer doprinosi povoljnom razvoju ploda u materici.
 6. Vežba za kičmu i stomak
  Funkcija vežbe je obnavljanje kiselinsko-bazne ravnoteže u telu. Takođe, njegova primena blagotvorno deluje na mentalnu energiju.

Možete se u potpunosti upoznati sa ovim sistemom isceljenja pomoću videa, gde Maia Gogulan govori o svim nijansama dobro poznate prakse!

Kao što vidite, ništa komplikovano! Pratite ove smernice i redovno vežbajte - i uskoro će vam se kičma popraviti i zaboravit ćete na probleme sa leđima.

Zainteresovani? Zatim upoznajte svoje prijatelje sa dokazanim sistemom lečenja japanske žalfije.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!