Ova žena je uspela da pobedi rak stadijuma 4 bez hemoterapije! Sve zahvaljujući jednom leku…

Ova žena je uspela da pobedi rak stadijuma 4 bez hemoterapije! Sve zahvaljujući jednom leku…

Svi znaju reč „hemoterapija“, ali ne razumeju njeno pravo značenje. Hemoterapija je u osnovi lečenje otrovima. Toksini ne samo da ubijaju ćelije karcinoma, već štete i telu, koje često više nije jako da se nosi sa tim.

Candice Marie Fok je imala stadijum 4 karcinoma štitne žlezde i odbila je hemoterapiju. Ova žena je znala da je bolest vrlo ozbiljna, ali nije želela da umre, pateći od strašnih neželjenih efekata hemijskog tretmana. Ona je izabrala drugačiji put, i evo šta je proizašlo iz toga!

KAKO POBEDITI RAK

Sa takvom dijagnozom, lekari su joj predvideli izuzetno brzu smrt: još jednu godinu života sa rakom stadijuma 4 predstavlja uspeh bez presedana. Žena je podvrgnuta nekoliko operacija uklanjanja malignih tumora i odlučila je da pokuša da izleči svoje telo sama. U takvoj situaciji nema više šta da se izgubi, a Candace se odvažila na odlučne korake!

Prestala je da puši, bavila se jogom, odrekla se životinjske hrane i jela 3 ananasa dnevno. Takođe, dijeta pacijenta bila je bogata drugim povrćem i voćem. Candice je naučila umetnost meditacije i to joj je pomoglo da preživi izuzetno bolno stanje...

Na opšte iznenađenje, 6 meseci nakon što je sama započela lečenje, žena se popravila! Naravno, ćelije karcinoma nisu potpuno nestale, ali se njihov broj u telu smanjio. Najvažnije je da je žena sa strašnom dijagnozom još uvek živa, a kvalitet života joj je čak bolji od kvaliteta nekih apsolutno zdravih ljudi...

Rak se može pobediti! Ali iz ove priče naučio sam širu lekciju. Šta jedemo svaki dan, kako živimo, koliko smo fizički aktivni - sve ovo može vrlo snažno da utiče na naše telo i na to ne treba zaboraviti.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE