Samo 5 jednostavnih vežbi koje će vas rešiti podbradka! Zagarantovan uspeh

Samo 5 jednostavnih vežbi koje će vas rešiti podbradka! Zagarantovan uspeh

Mnogi ljudi su upoznati sa problemom podbradka, posebno žene nakon četrdeset godina. Nemojte misliti da vam ova nevolja neće smetati ako nemate prekomernu težinu. Mnogi drugi faktori utiču na pojavu podbradka: loše držanje tela, opuštena koža, genetika.

Otarasiti se podbradka bez operacije je teško, ali je moguće. Za to postoje posebne vežbe o kojima će vam reći redakcija „Dnevnog Magazina“. Izabrali smo najefikasnije. Pogodne su za ljude koji su se već susreli sa ovim problemom, kao i u preventivne svrhe. Svaka vežba se mora izvoditi 5-7 puta.

Kako se rešiti podbradka

 1. Zagrevanje
  Kao i kod sporta, potrebno je da se malo zagrejete pre nego što započnete bilo koji trening. Pokušajte da pomerite donju vilicu, gurajući je napred-nazad što je više moguće.
 2. Kovčeg
  Otvorite usta širom i povucite donju usnu prema unutra, kao da želite da je zagrizete. Zatim pokušajte da zatvorite usta. U ovom trenutku svi mišići lica treba da budu napeti.
 3. Poljubi nebo
  Bacite glavu unazad što je više moguće. Pritisnite usne zajedno kao za poljubac. Zadržite se u ovom položaju 5 sekundi. Zatim se opustite i vratite u početni položaj.
 4. Jezik u nos
  Ispružite jezik i pokušajte da ga dosegnete do nosa. Držite ga u ovom položaju nekoliko sekundi.
 5. Otpor
  Stisnite dlanove u šake i stavite ih ispod brade. Zategnite vilicu i pokušajte da je spustite prema dole, kao da pokušavate da se oduprete pesnicama.
 6. Savršen krug
  Okrenite glavu ulevo, istegnite donju vilicu što dalje napred, snažno naprežući vratne mišiće. Ponovite isto na drugoj strani.

Da biste pravilno izveli ove vežbe, savetujemo vam da pogledate video ove devojke. Obratite pažnju na to da tokom vežbi mišići vrata i lica treba da budu napeti, a tokom pauza maksimalno opušteni. Redovno vežbajte, a nakon nekoliko nedelja videćete pozitivan rezultat.

 

Neprestanim treningom mišića vrata možete postići dobre rezultate. Podelite korisne vežbe sa prijateljima na društvenim mrežama!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE