Zdravlje

Srećom, nikada nisam imao problema sa spavanjem. Ali da bih zaspao, prvo moram da legnem na jednu stranu, pa da se prevrnem na drugu. Drugačije ne ide. Da, i tokom noći mogu još nekoliko puta da promenim položaj. Ranije nisam razmišljao na kojoj strani da spavam, jer jednostavno ne mogu da zamislim kako možeš da ostaneš u jednom položaju cele noći.

Zdravlje

Svi tražimo spokoj i težimo harmoniji sa svetom ili barem sa sobom. Međutim, postoje milioni faktora koji nas sprečavaju da ovo učinimo u potpunosti: stres, bol, životne nedaće, loše misli i još mnogo toga. Samo ako ih se otarasite ili ih neko vreme utapate, možete postići harmoniju. Postoji mnogo načina da se to uradi, ali jedan od najboljih po našem mišljenju je vežbanje joge.

Zdravlje

Svrab, crvenilo, nelagodnost u očnim kapcima... Simptomi sa kojima se svako barem jednom u životu susreo. Pojava čmička na oku uvek je neprikladna i uvek nam stvara puno problema.

Zdravlje

U ovim teškim vremenima mnogi ljudi pate od skokova pritiska, pa čak i u adolescenciji to može predstavljati problem, što je vrlo tužno. Česta glavobolja, slabost i vrtoglavica su samo neki od simptoma koji ukazuju na skok krvnog pritiska. Merač pritiska se sada može naći u skoro svakoj porodici, jer se ovaj problem ne može zanemariti, posebno za stare ljude i trudnice.

Zdravlje

Svi znamo koliko je redovna fizička aktivnost važna za naše telo, a starost uopšte nije razlog da je zaustavimo. Morate da brinete o svom telu u bilo kom dobu. Komplet vežbi za starije osobe, naravno, treba da se razlikuje od treninga mladih i da uzima u obzir sve starosne promene u telu.