Bezbedan tretman za uklanjanje bora na licu

Bezbedan tretman za uklanjanje bora na licu

Savremena kozmetologija omogućava nam da produžimo mladost i postignemo savršene crte lica bez operacije. Međutim, niko ne može dati nedvosmislen odgovor kako fileri i razni preparati za održavanje lepote i mladosti kože utiču na naše telo.

Pored toga, vrlo često u trci za lepotom žene gube osećaj proporcije i postaju poput jeftinih plastičnih lutki. Ali na sreću sada su prirodna lepota i individualnost ponovo u modi.

Sve žene žele da izgledaju mlado i negovano: bez bora, opuštene kože, plutajućeg podbratka... To se može postići zahvaljujući akupunkturi - najstarijoj metodi orijentalne medicine. Dnevni Magazin reći će zašto su sve inostrane zvezde već pokušale i zavolele akupunkturu za lice.

KAKO UKLONITI BORE NA LICU

Svi znamo da na svakom koraku možemo kupiti šminku otići na neki botoks i zatezanje i ulepšati sebe ali, bez tretmana i stvaljanja svega po licu, možemo se okrenuti bakinim receptima i drevnim tehnikama, koje su sada zlata vredne.

Umesto injekcija u poslednje vreme se često koristi kozmetička akupunktura. Ovo je odlična opcija za one koji ne padaju u nesvest od pogleda igle, ali ne žele da ubrizgavaju razne supstance u svoju kožu. Na primer, Ekaterina Andreeva i Gvineth Paltrov obožavaju ovaj postupak i zadivljuju svojom lepotom.

Vrlo tanke igle gotovo bezbolno se ubacuju pod kožu na određenim mestima gde regulišu cirkulaciju krvi. Obično se tokom sesije koristi 20–25 igala - sa njima žena treba da leži oko 45 minuta. Rezultat: započinjanje procesa obnavljanja ćelija i proizvodnje kolagena. Tako problem sa borama rešavate iznutra, a ne na površini.

Ciklus akupunkture lica pokriva mnoge aspekte ljudske lepote i zdravlja. Korejski naučnici su čak došli do zaključka da akupunktura može smanjiti dubinu akni i ožiljaka. Ovim postupkom možete poboljšati tonus mišića, ukloniti veliki podbradak, istaknuti jagodice i smanjiti intenzitet bora i kesa ispod očiju.

Takođe, akupunktura deluje na endokrini sistem. Kada se postigne hormonska ravnoteža, mnogi kožni problemi se rešavaju sami.

Ponekad se nakon akupunkture mogu pojaviti male modrice ako su vam kapilari blizu površine kože. Ali prolaze već sledećeg dana. Bolje je, naravno, ne raditi akupunkturu sami, već se obratiti specijalistu. Na kraju krajeva, igle se ubacuju u posebne tačke, a ne samo na mestima gde postoje bore. Stoga je pronalaženje pravog specijaliste najteži zadatak, kao i u svakom pitanju našeg zdravlja.

Recite nam u komentarima da li ste se ikada radili akupunkturu. A takođe podelite članak sa svojim prijateljima na društvenim mrežama!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE