Ovah 114-godišnjak rešava zagonetke, čita knjige i radi vežbe! Uspeh duguje...

Ovah 114-godišnjak rešava zagonetke, čita knjige i radi vežbe! Uspeh duguje...

Bernardo La Pallo rođen je 17. avgusta 1901. godine i još uvek je pri zdravoj pameti i u dobroj je fizičkoj formi. Čovek veruje da svoju dugovečnost duguje 5 popularnih prehrambenih proizvoda.

U mladosti je Bernardo odlučio da želi da živi dug i srećan život. Za ovo se opskrbio snagom volje, kojoj mnogi mogu zavideti. Lekari koji su pregledali ovog gospodina i kažu da izgleda bolje od mnogih 70-80-godišnjaka.

Sa 114 godina ovaj čovek rešava zagonetke, čita knjige i ima prilično dobro pamćenje. Uspeh ovog starca je u pravilnoj ishrani i laganom, ali redovnom vežbanju.

La Pallo ne jede crveno meso ili prerađenu hranu. Više voli voće, povrće i žitarice. Takođe, čovek je za sebe izdvojio 5 proizvoda koji, prema njegovom mišljenju, produžavaju život.

PROIZVODI KOJI PRODUŽAVAJU ŽIVOT

 1. Med
  Čovek tvrdi da će, ako se osoba odrekne šećera, živeti mnogo duže. Najbolje je da obroke zasladite medom.
 2. Beli luk
  Beli luk ne samo da dodaje začin jelima, već ima i antiseptična i antibakterijska svojstva. Takođe sadrži veliku količinu vitamina koji mogu poboljšati imunitet.
 3. Čokolada
  Mnogi sada pokušavaju da se odreknu čokolade. Ali Bernardo tvrdi da biste napravili ogromnu grešku ako potpuno prestanete da je jedete. Čokolada u malim količinama poboljšava raspoloženje i normalizuje rad kardiovaskularnog sistema. Samo ovaj proizvod treba da sadrži veliki procenat kakaa.
 4. Cimet
  Cimet je proizvod koji ne samo da poboljšava ukus hrane, već i ovaj začin može smanjiti nivo „lošeg“ holesterola i sprečiti razvoj dijabetesa.
 5. Maslinovo ulje
  U drevnom Rimu ovaj proizvod se smatrao eliksirom sreće i mladosti. Zemlje koje su posedovale ovo „zlato“ bile su bogate i prosperitetne. Maslinovo ulje se sada može kupiti u obližnjem supermarketu. Veoma je korisno za telo. Takođe ima svojstva protiv starenja, zahvaljujući sadržaju vitamina E i antioksidanata.

Ako želite da živite dug život i istovremeno se osećate odlično, potražite savet od Bernarda La Pallo. A takođe ne zaboravite da ih podelite sa prijateljima!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE