Svake noći je stavljala jedan čen belog luka pod jastuk

Svake noći je stavljala jedan čen belog luka pod jastuk

Beli luk se nekada koristio kao amajlija protiv vampira, vukodlaka, veštica i zlih duhova. Vezice belog luka visile su na ulazu u kuću, a vlasnici su zbog toga mirno spavali...

Beli luk zaista ima moćno zaštitno dejstvo! Bakterije, virusi, bilo koji patogeni mikroorganizmi koji uzrokuju ozbiljne bolesti nestaju ako se ovaj prirodni antibiotik primeni na vreme.

Beli luk za gliste je lek broj 1, a sada ćete naučiti kako ga pravilno uzimati za čišćenje tela od parazita.

BELI LUK ZA ČIŠĆENJE OD PARAZITA

Svi znaju o korisnim svojstvima belog luka, ali ne pamte svi jedan važan uslov: ovaj lek može da reši mnoge zdravstvene probleme ako se redovno konzumira!

Odlična je ideja da preko noći stavite čen belog luka ispod jastuka. Ujutru, kada se probudite, trebalo bi da pojedete upravo taj čen da biste sprečili crve i druge parazite. Beli luk na prazan stomak je moćan lek. Ako ga ujutru pronađete u krevetu, definitivno nećete zaboraviti da koristite ovaj prirodni lek!

Bolesti bubrega, ćelavost, začepljene arterije, prehlada, bilo koja infekcija respiratornog trakta - sve ove probleme mogu da spreče prirodne supstance sadržane u belom luku. Njegovo delovanje možete pojačati drobljenjem karanfilića i pomešanjem sa kapljicom suncokretovog ulja i grančicom seckanog peršuna. Ako se beli luk konzumira na ovaj način, neće biti lošeg zadaha!

Recite prijateljima zašto biste stalno jeli beli luk, a da ne propustite nijedan dan. Ovo je najbolja prevencija bolesti!

Pomešajte beli luk sa medom i sirćetom i dobijte jak lek za borbu protiv mnogih bolesti.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE