Trikovi kako da super izgledate na fotografijama

Trikovi kako da super izgledate na fotografijama

Kako najbolje izgledati na fotografijama? Zašto ranije nisam znao za to...

Ne vole svi da se fotografišu. To nije iznenađujuće, jer fotografije često prikazuju one naše nedostatke koje bismo želeli da ispravimo. I ovde ih se moramo još jednom setiti! "Dnevni magazin" nudi vam magične trikove pomoću kojih ćete na slikama uvek izgledati šarmantno , čak i ako vas nije fotografisao profesionalac.

Glavna stvar je da se ne stidite sebe! Fotografisanje bi trebalo biti zabavno. U zavisnosti od karakteristika strukture tela svake osobe i specifičnosti njegovog izgleda, možete odabrati uspešne uglove - tada će fotke biti zaista lepe.

KAKO IZGLEDATI VITKIJE NA FOTOGRAFIJI?

Kamera čini ljude krupnijima - i to je činjenica! Ne brinite, ovaj problem je lako rešiti. Ako ste fotografisani iz direktnog ugla, zagarantovano ćete biti veći nego što zapravo jeste.

Umesto toga, dovoljno je da se nagnete za 45 stepeni od kamere, prebacite težinu na jednu nogu unazad, stavite ruke iza leđa. Zlatno pravilo je da se lagano savijate i savijate nogu na koju prenosite težinu kada ste u kadru. Uspeh je zagarantovan!

Ovaj zanimljiv video će vam pomoći da shvatite kako pravilno pozirati.

 

  1. Tamnije boje odeće čine osobu vitkijom. Jednostavno pravilo, ali vrlo efikasno.
  2. Ne stojte pored mršavije osobe, posebno ako vam je odeća slična.
  3. Onaj ko je najbliži kameri biće najveći. Zapamtite ovaj zakon i ne stojte tamo!
  4. Koristite odeću ili odgovarajuće predmete kako biste sakrili poveći stomak.
  5. Da biste naglasili struk, ne trebate položiti ruke na bokove figure. Morate to učiniti kao ova žena na fotografiji - rezultat je neverovatan. Ruke joj labavo leže na stomaku, kao da formiraju struk. Ova tehnika izgleda mnogo bolje.

Brada nije problematično područje, već deo lica! Poznati fotograf Peter Hurlei, koji je i sam ranije bio model, otkriva svoje tajne. Držite bradu na mestu i nagnite glavu napred - ovaj ugao odgovara svima. Video detaljno prikazuje kako se koristi ova tehnika tokom slikanja.

 

Inače, ako ste prilično mršavi i brinete za portret, glavu blago zakrenite u jednu stranu. U ovom slučaju morate malo skrenuti pogled sa kamere. Odeća je takođe važna. Trebalo bi da bude u svetlim bojama. Dobro je ako je pozadina na kojoj ćete se fotografisati takođe svetla. Rukavi će pomoći sakriti tanke ruke.
Da biste na fotografiji izgledali opušteno i spontano, zamolite fotografa da izbroji do tri pre pritiskanja dugmeta. Zatvorite oči i duboko dišite. Izdahnite neposredno pre snimanja, otvorite oči i nasmejte se. Tako ćete na fotografiji izgledati prirodno.

VIZUELNI TRIKOVI
Niska osoba može stajati na podijumu. Ako ga ne fotografišu u celoj dužini, na fotografiji će izgledati viši. I niko ništa neće primetiti! Ugao snimanja je takođe važan. Ako se fotograf nagne i snima kao odozdo, a ne odozgo, na fotografiji će vizuelno izgledatii kao da je osoba viša.

Konačno, samo treba da se ispravite i ispravite ramena. Samopouzdana osoba izgleda viša nego što je zapravo! To je posebno vidljivo na fotografijama. I zašto biti nagnut i pogrbljen ako ste rastom niži? Nikako.

Poprilično visokim ljudima se može savetovati da sede dok se fotografišu, tako da njihova visina neće biti upadljiva.

MLADOST U KADRU
Često želite da izgledate mlađe na fotografijama... Imajte na umu da šminka na fotografijama izgleda sjajnije i jače nego u prirodi. Pored toga, daje zreliji izgled čak i mladim devojkama. stoga ne preterujte sa jakom šminkom da ne bi postigli kontraefekat!

Da biste na fotografiji izgledali mlado i pozitivno, samo treba da budete energični. Statične i dosadne fotografije učiniće da svako izgleda starije. Crno-belo je dobra opcija, često se ljudi u njima mnogo više vole.

Fotografisanje sa zadovoljstvom i pozitivnom energijom glavna je tajna zahvaljujući kojoj dobijate uspešne fotografije. Umetnost fotografije je otvorena za vas. Znajući ove tajne poziranja, uvek ćete izgledati sjajno u kadru.

Ako su vam se saveti svideli, podelite ih sa voljenima!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE