Havajski ražnjić sa kobasicom - Lagana i brza priprema

Havajski ražnjić sa kobasicom - Lagana i brza priprema

Javite nam vase utiske o ovom receptu, zahvaljujemo unapred.

  • 1 ANANAS
  • 1 CRVENA PAPRIKA BABURA
  • 1 LJUBIČASTI LUK
  • NEKOLIKO KOBASICA

SOS

  • 7 KAŠIKA ROSTILJ (BARBECUE) SOSA
  • 2 KAŠIKE MEDA
  • 2 KAŠIČICE TABASKO SOSA (ukoliko volite ljuto)

PRIPREMA

Ananas, papriku i luk isecite na krupnije komade.

Kobasice isecite na komade veličine oko 2-3 cm i nanižite na ražnjić naizmenično ih redjajući.

Roštilj sos, med i tabasko ljuti sos dobro promesati dok se sastojci ne sjedine.

Pripremljene ražnjiće premazati sosom i staviti na roštilj da se peku na laganoj vatri. U toku pečenja nekoliko puta premazati ražnjiće sosom kako bi se lepo glazirali.

Peći dok ne porumene a zatim uživati u ovoj drugačijoj, smeloj i preukusnoj varijanti obroka.

Javite nam vase utiske o ovom receptu, zahvaljujemo unapred.

Prijatno!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!